Kategoriarkiv: Mandys

Enkelt julkort

God måndag!

Idag bjuder jag på ett enkelt julkort som går snabbt att göra om du ska göra många men det ser välarbetat ut när du lägger till lite extra vit gesso och lite glitter och bling.

Desen till kransen kommer från Hero Art och blev snabbt en favorit här hemma.

Bakom kransen har jag målat ett tunt lager med vit gesso som jag blandade ut med lite vatten.

Strök lite vitt på kransen med och lite glitter på den för att den skulle se lite frostig ut.

Dies:
Önskar er all en härlig pysselvecka!
Kram Anna-Lena aka Hönan

Sommarlängtan…

Visst längtar ni också efter sommaren!? Det gör jag…massor! I slutet av november fick jag lite sommarvärme för jag åkte tillsammans med min mor till Teneriffa på en veckas semester. Åh vad det var härligt! Sol, värme, blått hav och fantastiska solnedgångar.

Jag har såklart dokumenterat dessa fina solnedgångar…det blev en layout med papper från Maja design, boksavsstickers från Prima och guldtejp från Mandys.

Önskar er allt gott!
/Helen

Snön faller…

Idag faller snön här i Stockholm…lika så igår. Så nu är det rejält med snö…undrar lite stilla och hoppas att detta är det sista av vintern som kommer. Jag vill ha vår!!

Minns tillbaka på oktober då det var värsta snökaoset här i Stockholm. Sent på kvällen var jag ute och fotade på våran gata när min make var ute och skottade för att kunna komma till jobbet morgonen efter. Det blev inga vidare foton där i mörkret men ändå så tyckte jag att det var mycket värt att scrappa dem så det har jag nu gjort…

Jag har använt underbara fina vintriga papper från Maja Design. För att dekorera min layout har jag använt underbar glittrig washitape från Mandys och pappers dekorationer, diecuts från MME samt chipboards från Pink Paislee.

Nu ska jag drömma om våren…vi ses nästa vecka!
/Helen