Kategoriarkiv: LO

Höstens färggranna löv

Det är något visst med hösten…ja det är det förvisso med alla årstider men just hösten och dess färger är något speciellt! Alla dessa färggranna löv…

Till denna layout har jag stansat ut massor med löv i både cardstock och mönstratpapper med hjälp av Large Leaves #1 och #2 från Cherry Lynn Design.
Knappar, blingstenar från Nellie Snellen och stickers Smal Talk från Tim Holtz får också pryda layouten.

Hjärtanen och texten Favorite är die cuts från serien Magnolia Jane från Heidi Swapp. Även de guldglittriga bokstäverna är från Heidi Swapp.
Vintern börjar smyga sig på så det är bäst att njuta av höstens sista fina dagar!
Ha det gott!
/Helen

Such a great day

I våras hade vi en Cyber Crop på Facebook och till den gjorde jag en skiss. I brist på lite fantasi och inspiration tog jag nu fram skissen och gjorde en layout i höstfärger…

Cirklarna har jag gjort med en rund Mixed Media Plate från Nellie Snellen, Stencils A5 Dots även den från Nellie Snellen, Hero Arts Dye Ink Cubes samt ”stygnstämpel” Gabi´s Circle Stitch från 49 & Market.
Jag har dekorerat den ena cirkeln med en chipboardfjäril, blingstenar från Nellie Snellen, en bit spetsband och textstickers Small Talk Occasions från Tim Holtz.

Den stora blingswirlen kommer från Prima och har några år på nacken.
Önskar er alla ett fint avslut på denna härliga höstvecka!
/Helen

Sommarlängtan…

Visst längtar ni också efter sommaren!? Det gör jag…massor! I slutet av november fick jag lite sommarvärme för jag åkte tillsammans med min mor till Teneriffa på en veckas semester. Åh vad det var härligt! Sol, värme, blått hav och fantastiska solnedgångar.

Jag har såklart dokumenterat dessa fina solnedgångar…det blev en layout med papper från Maja design, boksavsstickers från Prima och guldtejp från Mandys.

Önskar er allt gott!
/Helen

Vintern…

Vintern går mot sitt slut nu och vi ser fram emot en härlig vår. I helgen som var köpte vi nya vårkläder till lilltösen, som hon nu är så sugen på att börja använda. Jag hittade ett foto i min telefon från november förra året när hon precis hade börjat använda sina nya vinterkläder. Jag skrev ut fotot och gjorde en layout…

Det blev en layout i svart/vitt och kraft. Jag har inte använt något mönstrat papper utan bara använt mig av tags från Teresa Collins serie Hello my name is. De är både fina och användbara!
Gemet har jag dekorerat med en bit tyg.
Önskar er alla en fortsatt fin vecka…
och förhoppningsvis så blir det lite vårvärme till helgen!
/ Helen

Snön faller…

Idag faller snön här i Stockholm…lika så igår. Så nu är det rejält med snö…undrar lite stilla och hoppas att detta är det sista av vintern som kommer. Jag vill ha vår!!

Minns tillbaka på oktober då det var värsta snökaoset här i Stockholm. Sent på kvällen var jag ute och fotade på våran gata när min make var ute och skottade för att kunna komma till jobbet morgonen efter. Det blev inga vidare foton där i mörkret men ändå så tyckte jag att det var mycket värt att scrappa dem så det har jag nu gjort…

Jag har använt underbara fina vintriga papper från Maja Design. För att dekorera min layout har jag använt underbar glittrig washitape från Mandys och pappers dekorationer, diecuts från MME samt chipboards från Pink Paislee.

Nu ska jag drömma om våren…vi ses nästa vecka!
/Helen