Kategoriarkiv: Maja Design

Bind it all…

Hur går det med barnens önskelistor? Är ni klara med alla julklappsinköp eller måste ni ut i och julhandla i sista stund? Jag köpte mina sista häromdagen så nu ska de bara slås in också! 🙂 Jag har under flera års tid gjort små önskeböcker som familjen kan skriva, rita och klistra in sina önskningar i. I början av december plockade vi fram alla böcker och barnen tyckte att det var sååå roligt att titta i dem och minnas vad de önskat och vad de fått av Tomten.

Nästan alla böcker har jag bundit med wire och apparaten Bind it all, som nu är på 50% rea!
Årets önskebok har jag gjort med fina papper från Maja Design och pappersdekorationer från KaiserCraft. De fina glittriga guldbokstäverna kommer från Heidi Swapp.
Här är min yngsta dotters önskningar…vi får se vad Tomten kommer med om några dagar!
Jag önskar er en fin fortsatt torsdag!
/Helen

Halloween

Det börjar närma sig halloween…en dag som jag mer och mer börjar tycka om. Det är ju så kul att få klä ut sig stor som liten…

Jag har gjort en Less is more-layout med fotografier från förra årets firande. Jag har använt mig av ett mönstrat papper från Maja Design som hade en gråmönstrad B-sida som jag tyckte passade.
Blodstänken har jag gjort med Distress Stain i färgen Aged Mahogany. Fladdermössen har jag stansat ut med dien Going Batty Border från Cherry Lynn Design.
Önskar er alla en fin söndagskväll!
/Helen

Summer Crush – Maja Design

Summer Crush är en jättefin pappersserie från Maja Design som andas lite 50-tal. Det är papper med milda härliga färger som går utmärkt att använda året om…på t.ex. ett grattiskort.

Här har jag använt dessa papper till ett Lycka-till-kort till en tjej som gillar amerikanska bilar.

De vackra blommorna kommer från Wild Orchid Crafts.
Jag önskar er alla en ny härlig vecka!
/Helen

Sommarlängtan…

Visst längtar ni också efter sommaren!? Det gör jag…massor! I slutet av november fick jag lite sommarvärme för jag åkte tillsammans med min mor till Teneriffa på en veckas semester. Åh vad det var härligt! Sol, värme, blått hav och fantastiska solnedgångar.

Jag har såklart dokumenterat dessa fina solnedgångar…det blev en layout med papper från Maja design, boksavsstickers från Prima och guldtejp från Mandys.

Önskar er allt gott!
/Helen

ATC-MAja Design

Hej hopp
Har upptäckt att bilderna i Maja Designs pappersblock passar perfekt att till göra ATC.
Blir liksom precis lagom i storleken.
Dekorerat korten med wellpapp, slarvigt målade med gesso, blommor,
ostduk, snöre och bling. Texterna kommer från Tim Holtz stickers ark.

 
Kramis
Jessica – tussan